Tragédia

2021.11.24. 07:58

Halálos vonatgázolás történt Várpalotán (frissítve)

Halálra gázolt egy embert a vonat Várpalotán, a vasútállomáson szerda reggel, tudtuk meg egy helyszínen lévő olvasónktól. Értesülésünket megerősítette a rendőrség.

Kovács Erika

Fotó: olvasó

Informátorunk azt is elmondta, hatalmas dudálásra és fékcsikorgásra figyelt fel az állomáson, amikor megállt egy szerelvény, és hirtelen lekapcsolta a lámpáit is. A vonatról az utasokat leszállították, mindenki az állomáson várakozott. A hangosbemondón közölték, késésre lehet számítani.

A történtek után nemsokára szirénázva érkezett a helyszínre a mentőszolgálat, a rendőrég és a tűzoltóság.

Információink szerint egy középkorú férfi az áldozat, a baleset körülményeit általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja a Várpalotai Rendőrkapitányság.

A Mávinform oldalán szerda reggel közölte, a Veszprémből 6 óra 32 perckor a Déli pályaudvarra közlekedő vonat gázolt. A helyszínelés végéig Várpalota és Pétfürdő között nem közlekedhetnek a vonatok. Azt is írták, hogy a Székesfehérvár–Szombathely vonalon jelentősen megnő a vonatok menetideje, köztük a Bakony és a Göcsej IC vonatoké is. A pótlóbuszos közlekedést megszervezte a társaság.

Vezető képünk: olvasó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!