tragédia

2021.11.14. 13:56

Hármas karambol – Halálos baleset történt Alsóörsnél

Halálos közlekedési baleset történt Alsóörsnél a 71-es főúton vasárnap kora délután.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

Frissítés 16:01 A baleset miatt továbbra is teljes útzár van, a forgalmat a Vörösparti sor felé terelik, itt megnövekedett forgalomra kell számítani.

Fotó: Kovács Erika/Napló

Frissítés: Információnk szerint egy BMW típusú autó haladt a 71-esen Alsóörs irányából, szemből pedig Opel Astra és egy Toyota. Az Astra szeretett volna balra kanyarodni, azonban nekiütközött a szemből érkező autónak, majd a Toyotának is. Egy, a helyszín közelében tartozkodó helyi elmondta, hatalmas csattanásra lett lett figyelmes, és de már csak az összetört autókat látta.

Az Opel Astrában egyedül utazó idős, 81 éves férfi vesztette életét. A BMW sofőre könnyebben, két utasa súlyosan sérült, a Toyotában utazó két embert könnyebb sérülésekkel látták el. Az ütközés erejét jelzi, hogy a BMW átrepült az árkon, az Astra megpördülve a padkán, a Toyota pedig félig az árokban állt meg. A környéken rengeteg roncsdarab van szétszóródva.

Fotó: Kovács Erika/Napló

A helyszínelést a rendőrség jelenleg is végzi.

Fotó: Kovács Erika/Napló


Elsődleges információink szerint egy személy életét vesztette a balesetben, ketten életveszélyesen, ketten könnyebben megsérültek.

Fotó: Kovács Erika/Napló

Három autó ütközött össze, közölte kérdésünkre Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő, aki megerősítette, hogy egy ember életét vesztette.

A helyszínen a fűzfői hivatásos tűzoltó dolgoznak; a rendőrség az utat lezárta, a forgalmat terelik.

A helyszínre mentőhelikopter érkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!