Rendőrség

2021.11.30. 18:06

Ivott, majd vezetett az ösküi férfi

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, kilenc embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben hajtottak végre.

A járőrök 2021. november 28-án 22 óra 45 perckor Pétfürdő belterületén egy 65 éves ösküi lakost igazoltattak, aki személyautóval közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amelyet a helyszínen alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat megerősített. A férfit a rendőrök elfogták, és további mintavétel elvégzése érdekében előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és büntetőeljárást indítottak ellene.  - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!