Tanácskozás a Bakony fővárosában

Ülést tartott a Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum.

Forrás: police.hu

A Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum 2021. november 2-án a Zirci Önkormányzat konferenciatermében tartotta ülését, ahol a megjelent polgármesterek és a fórumot alkotó szervezetek képviselői a rendőrség által megtartott szakmai tájékoztatókat hallgathatták meg. Elsőként Dobosi Ádám rendőr százados, a Bűnügyi Osztály, Élet-és ifjúságvédelmi Alosztály vezetője a koronavírus-világjárvány következményének elhárítása érdekében a Veszprémi Rendőrkapitányságra háruló feladatokat mutatta be. Ezt követően Babicz Mihály rendőr alezredes, közrendvédelmi osztályvezető ismertette a Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén jelentkező illegális migráció rendészeti kezelésének alternatíváit.

Harmadikként Tahin László rendőr alezredes, a Vizsgálati Osztály, Vagyon-és gazdaságvédelmi Alosztály vezetője az illegális hulladéklerakás kezelésnek, felszámolásának és megelőzésének lehetőségeiről tartott előadást. Végül Rausz István rendőr ezredes, kapitányságvezető az aktuális bűnügyi adatokról tájékoztatta a résztvevőket.

Fotó: police.hu

Pogány Péter rendőr ezredes, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese mindegyik témához hozzászólt, majd ismertette a legfontosabb megyei migrációs, baleseti, valamint a járványügyi adatokat. A tanácskozást Rausz István rendőr ezredes zárta le, melynek során összegezte az elhangzottakat. - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában