Egyedi dekorációk

2021.12.06. 15:49

Gyerekek díszítették fel a veszprémi tűzoltóság fenyőfáját

A veszprémi tűzoltók karácsonyfáját hetedik éve a megyeszékhely egyik általános iskolás osztálya díszíti fel saját kezűleg készített díszekkel, melyek vízkeresztig vannak a fán. Idén a Padányi Katolikus Iskola egyik harmadikos osztálya serénykedett a fenyőfa körül december hatodikán délelőtt - olvasható a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján.

Forrás: Csondor Henrietta tű. hdgy

Mint írják, minden évben az égősor kerül először az ágakra, azokat a tűzoltók már előző nap elhelyezik a fán.

Az alsóbb ágakra a gyerekek könnyedén, gyorsan felakasztottak néhány becsomagolt dobozt és szaloncukorra emlékeztető formájú hengert, a felsőbb ágaira a létraszer kosarából a tűzoltók segítségével aggatták fel a kis dobozkákat, szebbnél szebb, egyedi dekorációt az iskolások. Idén igazi éke lett a fának egy vállfákból készített csillag és egy virágcserépből átalakított harang. 

Forrás: Csondor Henrietta tű. hdgy

A Padányi általános iskola harmadikosai nagyon kreatív díszekkel rukkoltak elő és élvezték a közös munkát a veszprémi tűzoltókkal.

Forrás: Csondor Henrietta tű. hdgy

A hidegben nem szegte kedvüket, hogy a létraszert elriasztották egy káresethez, ahol ételt felejtettek a tűzhelyen. 

Forrás: Csondor Henrietta tű. hdgy

A tűzoltók visszaérkezéséig érdekes történeteket hallhattak korábbi káresetekről és sok hasznos információt megtudhattak arról, mit tegyenek, hogy megelőzzék a lakástüzet, illetve hogy viselkedjenek, hova telefonáljanak, ha mégis baj történne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!