Szünetel a vonatközlekedés

2021.12.18. 15:48

Halálra gázolt egy embert a Balaton InterCity, leállították a forgalmat

A Déli pályaudvarról Keszthelyre tartó, Székesfehérvárról 13:21-kor továbbindult Balaton InterCity elgázolt egy embert - adja hírül a Mávinform.

Forrás: Pixabay

Mint írják, a helyszínelés végéig – várhatóan késő délutánig – Székesfehérvár és Szabadbattyán között mindkét vágányon szünetel a vonatközlekedés, ezért pótlóbuszok közlekednek az érintett szakaszon. A baleset miatt 30-40, esetenként 40-80 perccel hosszabb eljutási időkre kell számítani a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalakon.

 

A torlódások és késések enyhítése érdekében a Székesfehérvárról Balatonfüredre 14:30-kor induló és a Balatonfüredről Székesfehérvárra 16:05-kor induló vonatok nem közlekednek.

 

A baleset miatt a Volánbusz menetrend szerinti járatain elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket Székesfehérvár és Szabadbattyán között.

 

A gázolásban érintett Balaton InterCity és a Balatonfüredről Székesfehérvárra 12:05-kor elindult személyvonat utasait a katasztrófavédelem segítségével szállítják át pótlóbuszra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!