Repültek a poharak, üvegek

2021.12.01. 17:01

Magából kikelve tombolt a nő egy veszprémi kocsmában, közérdekű munka lehet a büntetése

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség azzal a 34 éves nővel szemben, aki agresszív viselkedésével megbotránkoztatta egy veszprémi szórakozóhely vendégeit.

Forrás: Pixabay

A vádirat szerint az elkövető 2021. augusztus 28-án hajnalban, ittasan kötekedett a szórakozóhely vendégeivel, szitkozódott, üvegpoharakat, sörösüveget vágott a földhöz, valamint a pénztárgépet itallal öntötte le - írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség. Viselkedése miatt a biztonsági őrök távozásra szólították fel, melyre a nő erőszakosan reagált, meglökte a biztonsági szolgálat tagjait, egyiküket pedig meg is akarta ütni. Miután kivezették a szórakozóhelyről, dühében a kint lévő kukákat és műanyag székeket kezdte rugdosni.

 

Az ügyészség a nővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben közérdekű munka kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!