Egy munkást is megütött

2021.12.30. 18:00

Zavarta a zaj, felborította a betonvágó gépet egy 61 éves nő

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy 61 éves nő ellen, aki a lakása előtt folyó munkálatok zajától felbőszülve az utcán megütött egy munkást és megrongálta a zajt okozó munkagépet.

Forrás: Illusztráció

A 25 éve Magyarországon lakó ukrán állampolgárságú nő 2021. szeptember 24-én a kora délutáni órákban megelégelte, hogy a lakása előtt hosszabb ideje tartó útfelújítási-útkarbantartási munkák által keltett zaj miatt napok óta nem tudott pihenni - írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség. Az elkövető feldúltan kiment az utcára, majd előbb a munkásokat kezdte szidni, majd felborította a munkálatokhoz használt betonvágó gépet, amelynek emiatt elgörbült a vágókorongja, s amikor az egyik munkás odament a géphez, hogy felállítsa, a nő egy alkalommal ököllel mellkason ütötte a férfit, majd visszament a lakásába. A betonvágó gépben 40 ezer forintos kár keletkezett.

Az ügyészség az elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!