Ügyészség

2022.01.07. 15:00

Készpénzt, hajvágót, vodkát lopott - Letartóztatásba került

Kifosztással és lopással gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság a Veszprémi Járási Ügyészség indítványára.

Ügyészség

Forrás: Illusztráció

A megalapozott gyanú szerint a hajléktalan életmódot folytató 57 éves férfi 2021.  december 25-én a délutáni órákban a veszprémi autóbuszállomás várótermében  eltulajdonította az egyik padon alvó férfi mellől annak készpénzét és hajvágógépét. 

A férfit néhány nappal később egy veszprémi élelmiszeráruházban érték tetten, amikor  fizetés nélkül próbált elvinni egy üveg vodkát. 

Mivel a férfival szemben bolti lopások miatt 2021-ben már indult egy másik  büntetőeljárás, amely még le sem zárult az újabb bűncselekmények elkövetéséig, az  ügyészség a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása illetve a terhelt  jelenlétének biztosítása érdekében indítványozta a férfi letartóztatását, melyet a  Veszprémi Járásbíróság egy hónap időtartamra elrendelt. A végzést a terhelt és  védője is tudomásul vette, így az végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!