Baleset a 8-as főúton

2022.01.18. 15:56

Szakadékba zuhant egy autó Városlődnél (frissítve)

Halálfélelmem volt, amikor láttam, hogy szemből összevissza cikázott egy autó a 8-as számú főúton, a városlődi emelkedőn. Nem tudtam, mi fog történni, ezt mondta a keddi baleset szemtanúja a helyszínen, neve mellőzésével, aki Veszprém felől közlekedett.

Kovács Erika

Forrás: Kovács Erika/Napló

Arról is beszélt, hogy Ajka felől ment a Toyota Corolla kettő másik jármű után, amikor hirtelen előzésbe kezdett az emelkedőn, a háromsávos úton a szaggatott vonalnál, ezért behajott a középső sávba, de hirtelen elvesztette uralmát a jármű felett. Az autós majdnem átment a szemközti sávba. – Azonnal fékezni kezdtem, mert nem tudtam, mi fog történni, és tartottam attól, hogy nekem is jöhet, ezt mondta a szemtanú. 

Aztán látta, az autós visszatért a sávjába, majd továbbra is bizonytalanul közlekedve lehajtott az út menti, körülbelül tízméteres szakadékba. Szerencsére ez egy kis lehajtóúton történt, mert ha a szalagkorlátnak ütközik, az akár visszacsaphatta volna a többi autó közé, és akkor nem lehet tudni, mi történik. Az autós közben több táblát is kidöntött.

Máté Alexandra megyei rendőrségi szóvivő azt mondta, felmerült az illetőnél az ittasság gyanúja. Információnk szerint egy 44 éves férfi szenvedett balesetet, mellkassérüléssel szállították kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!