Tomboló szél döntött fát olvasónk autójára Veszprémben

Hétfő estére megérkezett Veszprém megyébe a meteorológusok által prognosztizált szélvihar, mely a megye több pontján is gondot okozott.

Elekes Gergő

Forrás: olvasó

Amint arról portálunkon is beszámoltunk, folyamatosan riasztják a tűzoltókat a viharos erejű szél miatt különféle káresetekhez hétfőn este. Ennek eredményeként egy kamion is felborult a 77-es számú főúton, Nemesvámosnál.


A Jutasi lakótelepen élő olvasónk hétfő estéje is másként alakult, mint azt tervezte. Amint azt portálunknak elmondta, a tomboló időjárás áldozatává vált az utcán parkoló személygépjárműve, amire egy méretes fa zuhant rá. 

Forrás: olvasó

Mint megtudtuk, a két pórul járt autó közül az övét érte a kisebb kár, ugyan nagyobb horpadásokat észlelt ő is kocsija hátulján, ajtaján és oldalán, sőt, a lámpája is betört, addig a szomszédos járműnek letört a tükre, behorpadt a teteje és az ajtaja a rá zuhanó fától. 

Forrás: olvasó

Hétfőn este nem arra számít az ember, hogy kopogtatnak a rendőrségtől, hogy rádőlt az autójára egy fa

- mesélte olvasónk, majd hozzátette, a tűzoltók gyorsan kiértek és segítettek kiszabadítani a járművet, amiért nagyon hálás nekik.

Forrás: olvasó

Mindeközben a Dózsaváros jópár utcájában elsötétültek az utcalámpák.

További esetekre is készülhetünk, hiszen az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint 90 kilométeres erejű, északi, észak-nyugati szél is tombol a Dunántúlon hétfőn este.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!