A szervek a helyszínre érkeztek

2022.01.31. 15:25

Tragédia! - Felgyújtotta magát egy férfi Veszprémben

Felgyújtotta magát egy személy az egyik veszprémi hivatalban.

Kovács Erika

Forrás: Kovács Erika/Napló

Az áldozat életét vesztette, értesültünk a tragédiáról. Az üggyel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget és a katasztrófavédelmet is, amint válaszolnak, közöljük.

A helyszínre több mentő és tűzoltóautó érkezett. A rendőrség is a helyszínen van. Az emberek kimenekültek a tűz és a füst elől. Többen elmondták, szörnyű volt látni az égő embert.

Megkeresésünkre Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta, tűz volt egy veszprémi irodaházban hétfő délután. Az első emeleten több berendezési tárgy és bútor égett, a másodikon nagy füst volt. A lángokat a veszprémi tűzoltók és katasztrófavédelmi műveleti szolgálat fékezte meg. A bent tartózkodók elhagyták az épületet, a tűzoltók az elhunyt férfin kívül mást nem találtak. Az ügyben a rendőrség és a mentőszolgálat nyilatkozik majd részletesen.

Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő elmondta, az ügyben közveszélyokozás bűntett miatt indítanak nyomozást.

Máté Alexandra, a Veszprémi Rendőr-főkapitányság szóvivője lapunkkal hétfőn este közölte, egy 74 éves Veszprém környéki férfi az áldozat, és az épületből a történtek miatt 37 ember ment ki, illetve kísértek ki a tűzoltók, és nem sérült meg senki, de az anyagi kár jelentős. Úgy tudjuk, az elhunyt sérelmezhetett valamit a hivatalban, aztán hirtelen egy kannából, amit magával vitt, benzinnel leöntötte, majd felgyújtotta magát.

 

-A vizsgálat folyamatban van, tájékoztatást annak lezárulta után tudunk adni, fogalmazott megkeresésükre a Veszprém Megyei Kormányhivatal. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!