Új információk

2022.01.04. 11:52

Tévedés történt! - Új fejlemények a tapolcai tragédiával kapcsolatban

Legfrissebb értesülésünk szerint a korábbi hírekkel ellentétben a tapolcai vasúti balesetben Gy. Dóra vesztette életét, és Sz. Melani él, utóbbi lányt a szombathelyi kórházban ápolják.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

Ahhoz, hogy a két lányról korábban más információ került napvilágra, vezethetett egyrészt a sérüléseik mértéke, illetve az, hogy Melani Dóra kabátját viselte. Értesülésünket Hoffman Tamás, Csabrendek alpolgármestere megerősítette.

Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon eddig végrehajtott vizsgálatok alapján megállapítható, hogy a baleset egyetlen túlélője Sz. Melani, akit jelenleg is kórházban ápolnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt 2022. január 1-jén délelőtt Tapolcán, a 7345-ös számú úton lévő vasúti átjáróban egy autó és az ott közlekedő vonat összeütközött. Az autóban öten utaztak, közülük négyen meghaltak, egy embert életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!