Rendőrségi hírek

2022.02.16. 19:00

Öt körözés volt érvényben a pápai férfi ellen

Az elmúlt nap rendőri intézkedéseinek összefoglalója Veszprém megyéből.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kettő embert őrizetbe vett, tíz főt elfogott, közülük négyet az ellenük érvényben lévő körözés miatt. A járőrök hét személyt előállítottak, kettőt ittas vezetés gyanújával.

 

A rendőrök 2022. február 15-én délelőtt Pápán, a Győri úton igazoltattak egy 40 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Pápai Rendőrkapitányság 5 szabálysértési eljárásban bocsátott ki körözést, mivel a korábban kiszabott pénzbírságokat nem fizette be. Az egyenruhások a körözött személyt elfogták és előállították, majd a hozzátartozója befizette az összesen 100.000 forint büntetést, így a pápai férfit szabadon bocsátották. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!