Gázolás

2022.03.27. 20:39

Halálos baleset történt Somlóvásárhelynél (frissítve)

Elgázolt egy személyautó egy idősebb férfit a 8-as számú főúton, Somlóvásárhelynél vasárnap este, közölte Nagy Judit megyei rendőrségi sajtószóvivő.

Kovács Erika

Forrás: Kovács Erika / Napló

A férfi belehalt sérüléseibe. A rendőrség az utat lezárta, a forgalmat elterelik. 

Úgy tudjuk, az Ajka-Bakonygyepesi férfi kutyát sétáltatott, és átakart kelni az úton, amikor elütötték. A rendőrség az utat lezárta, a forgalmat Somlóvásárhelyen át terelik.   

Egy BMW-vel ütötték el a kutyát sétáltató gyalogost
Forrás: Kovács Erika/Napló

Újabb értesülésünk szerint a férfi élettársával együtt, de tőle távolabb sétáltatta a kutyát, amikor történt a tragédia. A balesetnél nem sérült meg az élettársa és a kutya sem.

FRISS: A halálos balesetnél a sofőr részéről nem merült fel ittasság, sem gyorshajtás, közölte megkeresésünkre Máté Alexandra megyei rendőrségi szóvivő. Azt mondta, az ajkai 69 éves férfi féktávolságon belül, sötét ruhában lépett a 8-as számú főúton, Somlóvásárhelynél a 21 éves BMW-s férfi elé, aki Tüskevár felől ment Devecser irányába, és már nem tudott megállni. A kutya az illető párjánál volt. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!