Tragédia

2022.03.20. 14:19

Frissítve! Elhunyt a motoros, aki korlátnak ütközött a 71-es főúton

A baleset Badacsonytomajon történt vasárnap délután.

Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Kovács Erika

Forrás: rendőrség

Betonkorlátnak ütközött egy motoros a 71-es főúton, Badacsonytomaj térségében. Műszaki mentés céljából a város hivatásos tűzoltói vonultak ki a helyszínre, akik felitatták az útra kifolyt üzemanyagot. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen - írja a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Forrás: rendőrség

Frissítés:

Elhunyt az 54 éves motoros, aki letért az útról egy kanyarban a 71-es számú főúton Badacsonytomajon, és korlátnak ütközött vasárnap délután, erősítette meg értesülésünket Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő. A környékbeli férfi Keszthely felől Balatonfüred irányába tartott,  életéért sokáig küzdöttek, mentőhelikopter is érkezett hozzá, se az életét sajnos nem tudták megmenteni. Az utat lezárták, a forgalmat a környékre elterelik a helyszínelés idejére. 

Csondor Henrietta megyei katasztrófavédelmi szóvivő közölte, a balesetnél a badacsonytomaji hivatásos tűzoltók dolgoznak.   

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!