Erőszak

2022.04.20. 18:00

Először itallal kínálta, majd késsel kergette el vendégét a várpalotai férfi

Késsel zavarta el vendégeit az a férfi, aki ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség.

Forrás: Pixabay

A vádirat szerint a 35 éves várpalotai férfi 2021. július 16-án egy sörözőben italozott  és beszélgetett ismerőseivel, majd a párt a késő esti órákban felhívta a lakására, hogy  ott folytassák a szórakozást - írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség. 

Tovább iszogattak, melynek során a férfi vendég véletlenül kiborította az italát, és  szóváltás támadt közöttük. A vádlott mindezek után úgy felháborodott, hogy kiabálva  távozásra szólította fel a párt, a férfinak pedig még a cipőjét is kidobta a lépcsőházba.  

A vendégek elhagyták a lakást, ám a férfi egy kis idő múlva bekopogott a vendéglátó  ajtaján, hogy megkérdezze, mi is történt valójában. A vádlott egy nagy konyhakéssel  a kezében nyitott ajtót, mire a vendégek futva menekültek a lépcsőházból. A vádlott  azonban utánuk szaladt, és a férfi karjába szúrta a kést. A szúrás nyomán a férfi  könnyű sérülést szenvedett, ám csak a szerencsén múlt, hogy nem keletkezett  súlyosabb sérülése. 

Az ügyészség a barátságtalan vendéglátóval szemben tárgyalás mellőzésével  büntetővégzésben pénzbüntetés kiszabására és az elkövetéshez használt kés  elkobzására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!