Helyi kék hírek

2022.04.17. 14:47

Emberölés Zircen, megszólalt a szomszéd

-Ne menjetek ki, mert sok vér folyik az udvaron, biztosan valami nagy baj történt, ezt mondta egy rokonom nagyszombaton. Kiss Imréné, aki közös udvarban lakik a családdal, ahol a tragédia történt arról is beszélt, hogy ők bizony kimentek az udvarra, mert hallották a fiatal nő rémült hangját, aki várandós, és nem tudták, kell-e neki segíteni valamiben.

Kovács Erika

Helyszínelők a zirci tragédiánál, nagyszombaton Fotó: Rendőrség

-Aztán az udvaron szörnyű látvány tárult elénk, a várandós nő sírva, kiabálta, segítsenek! Kezében tartotta megszúrt édesanyját, és körülöttük minden csupa vér volt, idézi tovább a szörnyű estét Kissné. Aztán arra emlékszik, hogy megérkeztek a rendőrök, és sokáig tartott a helyszínelés. Az asszony elmondta azt is, hogy néhány éve is megszúrta a férfi a feleségét, amit akkor túlélt a nő, aki nem látott rendesen. Sajnos ezúttal nem így végződött az eset. 

Kiss Imréné: Borzalmas, ami történt Fotó: Kovács Erika

Kissné elmondása szerint a házból többször szűrődött ki veszekedés, de mostanában csönd volt. A férfi lábait amputálták, és nem szokott kijárni az udvarra. A várandós nő is a szüleivel lakott, akit most a párja támogat, segít. Amikor húsvét vasárnap ott jártunk, nem voltak otthon, Kissné úgy mondta, nemrég mentek el együtt. Az udvaron lehetett még látni a vérnyomokat, és a helyszínelés nyomait is. 

Forrás: Kovács Erika/ Napló

Ahogy korábban megírtuk, holtan találtak egy nőt a rendőrök egy zirci családi ház udvarán április 16-án. >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!