Rendőrségi hírek

2022.04.22. 18:00

Veszprémben kapták el a körözött pápai férfit

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tíz embert elfogott, közülük négyet az ellenük érvényben lévő körözés miatt. A járőrök kettő főt előállítottak, egyet ittas járművezetés gyanújával. Biztonsági intézkedést kettő esetben hajtottak végre. 

A rendőrök 2022. április 21-én 12 óra 55 perckor Veszprémben, a Posta utcában igazoltattak egy pápai lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 24 éves férfi ellen a Pápai Rendőrkapitányság körözést rendelt el szabálysértési eljárásban, mivel a fiatalember a neki korábban kiszabott 90.000 forint pénzbírságot nem fizette be. A pápai férfit az egyenruhások elfogták és előállították, majd egy rokona befizette a büntetést postai úton, így a körözött személyt szabadon bocsátották. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!