Eljárás

2022.05.13. 14:00

Az ügyészség előtt a Veszprémben füvező férfiak ügye

Kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 30 éves budapesti, illetve egy 28 éves hajmáskéri lakossal szemben.

Rendőrség

Forrás: Illusztráció

A járőrök 2021. szeptember 18-án délután egy veszprémi parkban igazoltatták a két férfit. Az intézkedés során mindkét személy zavartan viselkedett, és sodort cigarettáikat a rendőrök észlelésekor rögtön szétmorzsolták. A két férfi ruházatának átvizsgálása során zsebeikből zárható tégelyben zöld színű anyagmaradvány került elő. A járőrök ezután előállították mindkettejüket, és a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott. Az ügyben végzett szakértői vizsgálat később alátámasztotta, hogy a két férfi kábítószert fogyasztott és a zsebükben talált anyagmaradvány is kábítószernek minősült.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!