Minden más rendben volt

2022.05.09. 19:00

Ittasan, jogsi nélkül, más autó rendszámával közlekedett - Pusztamiskén kapcsolták le a rendőrök

A devecseri rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a 21 éves fiatalembert.

Forrás: rendőrség

A járőrök 2022. május 8-ra virradóan Pusztamiskén, a Dózsa György utcában igazoltattak egy 21 éves férfit, aki személyautóval közlekedett - írja a police.hu

Az intézkedés során a sofőr nem tudta bemutatni a vezetői engedélyét, valamint a jármű forgalmi engedélyét, így az egyenruhások az autón található forgalmi rendszámot és a fiatalember vezetői engedélyét ellenőrizték a nyilvántartásban. Megállapították, hogy a gépkocsira felszerelt hatósági jelzés egy másik járműhöz tartozik, illetve azt is, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel. 

A rendőrök a Devecser környéki településen élő férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott. Az elkövetett cselekmények miatt a járművezetőt elfogták és előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett. 

Ellene büntetőeljárást kezdeményeztek járművezetés ittas állapotban vétség és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, valamint szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli vezetés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!