Gyilkosság az öltözőben

2022.05.24. 09:54

Leszúrta munkatársnőjét: indítványozták a férfi letartóztatását (frissítve)

Indítványozta a Veszprém Megyei Főügyészség a 25 éves férfi letartóztatását, aki a gyanú szerint több késszúrással kioltotta munkatársnője életét május 22-én reggel, közölte a főügyészség.

Kovács Erika

Rendőrök hozták a férfit a járásbírósághoz, akit egy hónapra letartóztattak kedden

A gyanúsított és a sértett más munkaterületen dolgoztak, nem álltak személyes kapcsolatban. Munka előtt az egymástól mintegy tizenöt méterre lévő öltözőkben cserélték át ruhájukat. 

A férfi hat óra előtt befejezte a műszakját, átöltözött, majd kiment a kávégéphez és visszatért az öltözőbe. Ott magához vett egy tizenhárom centiméter pengéjű kést, amivel a női öltözőbe indult, ahol a nő egyedül volt. 

A férfi a késsel az asszonyra támadt, aki segítségért kiáltott, de mire azt egy munkatársuk meghallotta és a segítségére sietett, a gyanúsított már többször mellkason szúrta a nőt, aki a vérzés miatt elhunyt. 

A férfi a biztonsági szolgálat felszólítása ellenére elhagyta a gyár telephelyét, a kést egy kukába dobta. A zavartan viselkedő férfit a rendőrség egy közeli buszmegállóban elfogta. Az ügyészség a szökés és elrejtőzés, a bűnismétlés, a bizonyítás megnehezítése miatt indítványozta egy hónapra a gyanúsított letartóztatását a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírójánál.

FRISS: A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványával egyetértett, és a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt a gyanúsított letartóztatását egy hónapra elrendelte. A végzést valamennyi érintett tudomásul vette, így az végleges.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!