Halálos ütközés

2022.05.26. 15:42

Pápára indultak a halálos baleset áldozatai

Súlyos tragédia történt csütörtök délután Szany külterületén, a Rába híd közelében. Ketten meghaltak egy közlekedési balesetben, miután autójuk kamionnal ütközött. Egy személyt súlyos, hármat könnyebb sérülésekkel vittek kórházba a mentők.

Forrás: Szabi Car

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. Szili család élete ment tönkre egy pillanat alatt. Meghalt a negyvenhét édesapa és harminc esztendős vőjelöltje. Ők az autó bal oldalán ültek, amit a kamion letarolt. Az apa lánya könnyebben sérült, velük utazó szomszédjuk súlyosan. 

Forrás: Szabi Car

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a kamion Marcaltő irányából jött, a hídon áttérve eddig ismeretlen ok miatt áttért a szemközti sávba. Ott érintőlegesen ütközött egy személyautóval, a szili család Dacia-jával pedig frontálisan. A két férfi a helyszínen meghalt. A kamion átszakítva a védőkorlátot, az árokba hajtott. 

Forrás: Szabi Car
Forrás: Szabi Car

A helyszín szörnyű képet mutatott az ütközés után. A Dacia teljesen összetört, tetejét a tűzoltók vágták le, hogy a beszorult utasokat kiszabadítsák. A Kisalföld a helyszínre érkező hozzátartozókkal beszélt. Elmondták: autót vásárolni indult Pápára a család. Érthető módon teljesen összetörtek a családtagok a tragikus hírre. Az autót a családfő vezette, mögötte a fiatal pár ült, mellette a szomszéd. "A feleségem édesapja egy hónapja halt meg, azt sem hevertük ki. Hogy ezt az újabb fájdalmat hogyan dolgozzuk fel, nem tudom. Még fel sem tudjuk fogni"-mondta az elhunyt férfi sógora. - írja a kisalfold.hu oldal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában