Karambol

2022.05.22. 12:45

Három autó ütközött: Súlyos baleset történt Veszprémben

Három autó ütközött össze a vasútállomás közelében Veszprémben vasárnap, közölte érdeklődésünkre Szolgainé Soós Gabriella megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/ Napló

Összesen kilencen utaztak a három gépjárműben. Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő elmondta, a balesetben az ember súlyosan, öt könnyebben megsérült. Az előzményekről közölte, kettő személyautó haladt egymás után a Veszprémet elkerülő északi körgyűrűn, majd a velük szemből érkező személyautó, eddig ismeretlen okból, áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a három jármű. Az autókban összesen kilencen utaztak, köztük egy csecsemő is. Az Északi útgyűrű érintett szakaszát a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték. Úgy tudjuk, egy felnőtt koponyasérülést szenvedett, őt feszítővágóval szabadították ki a veszprémi tűzoltók, és átadták a mentősöknek. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányságon vizsgálják. A helyszínen azt láttuk, nagy erőkkel végezték a mentést, ahová megkülönböztetett jelzéssel érkezett több mentőautó,  valamint a tűzoltóság és a rendőrég. Az úttest valóságos csatatérré változott a roncsoktól, a leszakadt járműdaraboktól.

 

Forrás: Kovács Erika/ Napló

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!