Szerszámtolvajok

2022.06.08. 18:06

A biztonsági őr segítségével loptak Zánkán

Szerszámtolvajokat tartóztatott le az ügyészség indítványára a Veszprémi Járásbíróság.

Veszprém Megyei Főügyészség

A nyomozás eddigi adatai szerint egy 43 és egy 37 éves budapesti férfi 2022. május  26-án hajnalban egy tehergépkocsival Zánkára utazott, hogy ott egy építési területről  nagy értékű szerszámgépeket tulajdonítson el. A lopásban társuk volt az építési  területen biztonsági őrként dolgozó 38 éves férfi is, aki segítette társait a lopásban,  melynek során mintegy 7 millió forint értékben vittek el gépeket. 

A nyomozást folytató Balatonfüredi Rendőrkapitányság rövid időn belül elfogta a  három férfit, akiket őrizetbe vételük után jelentős értékre elkövetett lopás bűntette miatt  hallgattak ki gyanúsítottként. 

A Veszprémi Járási Ügyészség indítványozta mindhárom férfi letartóztatását, melyet  a bíróság mindegyikük esetében egy hónap időtartamra elrendelt. A  kényszerintézkedésekkel szemben a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek  be, ezért azok nem véglegesek.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!