Összegző

2022.06.27. 14:30

A szombat az állatmentéseké, a vasárnap a szabadtéri tüzeké volt Veszprém megyében

Katasztrófavédelem

Forrás: illusztráció

Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi a pápai Bocsor utcában szombaton. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Beleesett egy kutya a tűzivíz tározóba a dabronyi Rákóczi utcában. A pápai hivatásos tűzoltók dugólétra és mentőkötél segítségével kiszabadították az állatot. 

Ugodon, a Petőfi utcában egy macskát vesszőkosárban, mentőkötél segítségével emeltek ki a pápai hivatásos tűzoltók egy 12 méter mély kútból. 

Összeütközött két személyautó a 84-es főút 21-es kilométerszelvényénél, Sümeg térségében. A város önkormányzati tűzoltói végezték a műszaki mentést, melynek során eltávolították az úttestre folyt hűtőfolyadékot. Személyi sérülés nem történt.

Műszaki hibás kombájn túlhevült alkatrészeitől gyulladt meg az árokparti száraz fű Márkó külterületén vasárnap. A veszprémi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. 

Tíz négyzetméteren égett a száraz fű és aljnövényzet a pápai Lovas utcában. A helyi hivatásos egység egy vízsugárral megszüntette a tüzet - olvasható a katasztrófavédelem közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!