Letartóztatták

2022.06.24. 15:00

Az autójában adott el kábítószert egy pápai férfi

Letartóztatását indítványozta a Pápai Járási Ügyészség annak a 45 éves férfinak, aki azon túl, hogy már a tavalyi évtől kezdve kábítószert árult, aljas indokból elkövetett testi sértés és személyi szabadság megsértése bűntettével is megalapozottan gyanúsítható.

Forrás: rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint a 2022. június 21-én kábítószer átadása közben Pápán elfogott gyanúsított 2021 decemberében bosszúból többször fejen ütötte egy ismerősét, mert úgy vélte, hogy a sértett kikezdett a barátnőjével - írja közleményében a Veszprém Megyei Főügyészség. A megtámadott férfi az ütések elől az udvarra menekült, ahol azonban az elkövető ráuszította a nagytestű kutyáját, hogy az a sértettet visszatartsa, és további sérüléseket okozzon neki.
A férfi végül nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel kijutott az ingatlanból, azonban a bántalmazás következtében súlyosabban is megsérülhetett volna.
A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványával egyetértett, és a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt az elkövető letartóztatását egy hónapra elrendelte. A végzést valamennyi érintett tudomásul vette, így az végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!