A 73-as úton

2022.06.17. 21:49

Halálos motoros baleset történt Veszprémnél (frissítve)

Elhunyt a motoros, aki egy személyautóval ütközött a 73-as úton, Veszprém külterületén június 17-én, pénteken este, erősítette meg értesülésünket az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Kovács Erika

Forrás: Kovács Erika/Napló

Frissítés

A Veszprém határában lévő Szabadságpusztánál, a négysávos úton, a zebrás kereszteződésnél a helyszínelés nyomaiból pénteken este úgy láttuk, hogy a két jármű a Balaton felől közlekedett Veszprém irányába, amikor eddig ismeretlen okból összeakadtak és emiatt történt a baleset. Ezt az autó jobb hátsó részén való sérülés is jelezte. Az ütközésben letört a kereszteződésnél lévő, út menti jelzőlámpa is. A nyomokból úgy láttuk, a motoros az út mellé, a füves árokba esett, onnan emelték ki a kerékpárútra. A motor tőle jóval távolabb, a zebrán állt meg összetörve. Úgy tudjuk, a Yamaha típusú motoron egyedül utazott egy férfi, és az autó sofőrje, szintén egy férfi, aki ugyancsak egyedül volt a járműben, nem sérült meg. 

Úgy tudjuk, egy 25 éves Veszprém megyei városban élő férfi halt meg, aki súlyos koponya és mellkas sérüléseket szenvedett. Információink szerint viselt védőruházatot. 

Forrás: Kovács Erika / Napló

Péntek

A baleset a 73-as úton, a szabadságpusztai elágazónál történt, a helyszínen több rendőr- és tűzoltóautót is láttunk. A motor a zebrán hevert, vezetője pedig a kerékpárútra csapódott. A motoros valószínűleg Veszprém felé tartott a Balaton irányából.

Forrás: Kovács Erika/Napló

 

Forrás: Kovács Erika/Napló

 

Forrás: Kovács Erika/Napló

 

Forrás: Kovács Erika/Napló

A forgalmat rendőrök irányítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!