Helyi kék hírek

2022.06.29. 09:00

Prevenció és toborzás

A pápai rendőrök prevenciós tanácsokkal, kiadványokkal, kerékpár-regisztrációval és toborzási tájékoztatóval települnek ki - tájékoztatott a Pápai Rendőrkapitányság.

Polgár Bettina

A rendőrség munkatársai június 28-án, kedden délelőtt várták, valamint június 29-én, szerdán 9 órától 14.30-ig várják Pápán, a Tisza utca 54. szám alatt található körzeti megbízotti irodában kialakított bűnmegelőzési információs ponton az érdeklődőket, akik számára hasznos prevenciós tanácsokkal szolgálnak. A személyre szóló tanácsok mellett különböző témájú bűnmegelőzési kiadványok közül is választhatnak az állampolgárok. A helyszínen kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílik, a bicikliket díjmentesen regisztrálják az országos BikeSafe rendszerbe. A Pápai Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai a rendezvény ideje alatt várják a rendőri hivatás iránt érdeklődőket is, akik számára a képzési lehetőségekről, valamint a jelentkezés feltételeiről adnak felvilágosítást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!