Erőszak

2022.07.26. 15:00

A buszon fenyegette, majd az utcán rángatta a volt barátnőjét Pápán

Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás és garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 22 éves fiatal férfival szemben, aki 2022 januárjában előbb egy autóbuszon fenyegette, majd leszállásukat követően az utcán rángatta a volt barátnőjét Pápán.

Veszprém Megyei Főügyészség

Forrás: pixabay.com

A vádirat szerint az elkövető egy autóbuszon utazott a lánnyal, akit azzal fenyegetett, hogy leszállásukat követően megveri és eltöri a kezét-lábát. Miután leszálltak, folytatták a veszekedést, a vádlott pedig megfogta és megrángatta a sértett farmerkabátját, melynek az egyik gombja le is szakadt. A férfi ezután a lány kabátzsebéből kivette a 10 000 forintot érő mobiltelefonját és széttörte, a hátizsákját pedig kirántotta a kezéből és egy közeli hulladékgyűjtőbe dobta. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!