Ki tud róla?

2022.07.28. 16:00

Eltűnt egy pápai férfi, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Pápai Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Döbröntei Szilárd ügyében.

Forrás: rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2022. július 11-én pápai otthonából ismeretlen helyre távozott munkavállalási céllal - írja a police.hu. Az utolsó információk alapján az eltűnés napján 16 óra 30 perc körüli időben a győri vasútállomáson tartózkodott és a Pápa felé induló vonatot várta. Haza azóta nem érkezett, életjelet nem adott magáról, telefonja kikapcsolt állapotban van.
A férfi körülbelül 185 centiméter magas, normál testalkatú, haja rövid, őszül. Szakállat, bajuszt nem visel jelenleg. Több tetoválása is van, nyakán kék színű „MMA” felirat, bal alkarján egy 10-15 centiméteres nonfiguratív minta, bal vádliján „Del Piero”, hátán „OMERTA” felirat látható.
Eltűnéskor hosszú szárú, sötétkék színű farmernadrágot, okkersárga színű baseballsapkát, zöld alapon kék színű, vízszintes csíkokkal ellátott teniszpólót és kék színű edzőcipőt viselt. Magával vitte iratait, mobiltelefonját és egy fekete alapon piros „FILA” felirattal ellátott hátizsákot.

Forrás: rendőrség

A Pápai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon vagy a 06-89-313-011-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!