Nyári prevenciós kitelepülések

2022.07.01. 15:01

A pápai rendőrkapitányság ismét elindította a „Biztonságban a nyárban” megelőzési programját

A pápai rendőrök – együttműködve az iskolaőrökkel – június 29. és augusztus 31. között minden hétköznap, négy pápai helyszínen bűn- és baleset-megelőzési standdal várják az érdeklődőket - tájékoztatott a Pápai Rendőrkapitányság.

Polgár Bettina

Forrás: AFP/LUK BENIES

A kitelepülések hétfőnként a pápai vasútállomáson kialakított rendőrségi irodánál, keddenként a Városi Piac bejáratánál, szerdánként a Tisza utcai rendőrségi irodánál, míg csütörtök és péntekenként a pápai Várkertfürdőben 9 órától 14 óra 30 percig látogathatók.

A rendőrség munkatársai bűn- és baleset-megelőzési témájú kiadványokat adnak át az őket felkeresőknek, emellett a fiatalabb korosztály számára prevenciós témájú játékokkal, feladványokkal és totókkal is készülnek. A program keretén belül ingyenes kerékpár-regisztrációra is lehetőség nyílik, melynek során a kerékpárról készített fotók, illetve adatai, valamint a tulajdonos személye bekerül az országos Bikesafe kerékpár-regisztrációs rendszerbe. A nyilvántartásban rögzített adatok a kétkerekű eltulajdonítása esetén segítheti annak megtalálását. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!