Erőszak

2022.07.14. 20:00

Szórakozásnak indult, balhé lett a veszprémi szórakozóhelyen

Garázdaság és maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettévé fajult szórakozóhelyi összetűzés kapcsán emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy veszprémi férfi ellen.

Veszprém Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a 43 éves elkövető 2020. október 11-én este hat óra körül egy veszprémi szórakozóhelyen italozott ismerőseivel, s közben a dartstáblánál kezdtek játszani. A szórakozóhelyen tartózkodó másik társaságból két nő a mosdóba menet elhaladt a dartstábla mellett, s egyikük felvett egy nyilat, melyet a táblára dobott. Emiatt a vádlott és a két nő között szóváltás alakult ki, melybe a férfi ismerőse, illetve egy harmadik nő is beavatkozott. A vita hevében az elkövető két nőt rángatni kezdett, majd fel is pofozta őket. Ezt látva egy, a nők társaságában lévő férfi megpróbált a vádlott és a bántalmazottak közé állni, ám az elkövető két kézzel lehúzta a fejét és térddel arcba rúgta. A rúgás következtében a férfinak két foga kitörött, ami maradandó fogyatékosságot jelent. A két társaság közötti csetepaté még némi lökdösődéssel folytatódott, végül kiérkeztek a közben értesített rendőrök. Az ügyészség a férfival szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabására tett indítványt a Veszprémi Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!