Vita

2022.08.31. 12:00

A nyílt utcán ütötte volt élettársát az ajkai férfi

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat az Ajkai Járási Ügyészség azzal a 31 éves helybeli férfival szemben, aki családi vitájuk alkalmával a nyílt utcán bántalmazta a volt élettársát Ajkán.

Veszprém Megyei Főügyészség

Forrás: Pixabay

A vádirat szerint az elkövető és a sértett élettársi kapcsolata már évekkel korábban megszakadt, ám közös gyermekük továbbra is összekötötte őket, s a vádlott éppen emiatt akart beszélni a volt párjával. A találkozásukra 2022. január elején került sor a belvárosban, amely azonban hangos szóváltássá fajult. A férfi szidalmazta a sértettet, felrótta neki, hogy nem nevelte a gyermeküket, a feladat egyedül őt terhelte, majd a vita során két alkalommal tenyérrel arcon is ütötte a nőt, aki ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban pénzbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!