Erőszak

2022.08.18. 18:00

Az öklével akarta lezárni a vitát a veszprémi pályaudvaron

Garázdaság gyanúsítottját fogták el a veszprémi rendőrök.

Telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. augusztus 17-én 19 óra 48 perckor arról, hogy Veszprémben az autóbusz pályaudvaron dulakodás történt, két személy összeverekedett.
A rendőrök a helyszínre érve igazoltatták a 26 éves kiskunfélegyházai lakost, aki előzetes szóváltást követően bántalmazott egy helyi lakost. A két férfi az állomáson összeszólalkozott, mely tettlegességig fajult, a sértettet az elkövető ököllel arcon ütötte. A további bántalmazást az ott dolgozó személy-és vagyonőr, valamint egy helyi lakos akadályozta meg.   
A férfi erőszakos magatartása a környéken tartózkodókban riadalmat keltett, és többen megbotránkoztak azon. Az egyenruhások az 26 éves elkövetőt elfogták, a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, ahol garázdaság vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták - írja a police.hu oldal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!