Rendőrség hírek

2022.08.18. 19:00

Ittas sofőrt fogtak Zánkán

Veszprém megye szerdai rendőrségi eseményei.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kettő főt vett őrizetbe, tizenhárom embert előállított, hatot elfogott, akik közül ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést kettő esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. augusztus 17-én 7 óra 50 perckor Zánka belterületén egy 39 éves vöröstói lakost igazoltattak, aki személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során felmerült a gyanú arra vonatkozóan, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott a vezetés megkezdése előtt, amelyet a helyszínen alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat megerősített. A férfit a rendőrök elfogták, további mintavétel elvégzése érdekében előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, és vezetői engedélyének elvétele mellett büntetőeljárást indítottak ellene. - írja a police.hu oldal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!