Közöny

2022.08.17. 12:00

Mozdulatlan férfi feküdt a 82-es főútnál, elmentek mellette az autósok (frissítve)

Egy fekvő embert vettünk észre a 82-es út szemközti sávja mentén augusztus 12-én, péntek délután. Több autó is elhaladt a mozdulatlan test mellett, mire sikerült megfordulnunk és megállnunk a férfi mellett, közölte a Katasztrófavédelmi és Polgárőr Egyesület a közösségi oldalán.

Kovács Erika

Azt írták, félreálltak, kirakták az elakadásjelzőt, majd elkezdték a segítségnyújtást, de továbbra sem állt meg egyetlen jármű sem. A férfi lassan magához tért és elmesélte, hogy egy autó elsodorta, és utána nem emlékszik semmire. Valószínűleg már jó ideje eszméletlenül feküdhetett az út szélén, de sajnos senki nem állt meg, hogy segítsen, inkább kikerülte. - Értesítettük a mentőt és a rendőrséget. Kiderült, nagyobb baja nem történt, néhány zúzódással megúszta, de végződhetett volna sokkal rosszabbul is. Mi megálltunk és segítettünk! Te miért nem álltál meg? – tette fel a kérdést az egyesület.   

Legfrissebb információnk szerint az eset Veszprém gyulafirátóti városrésze után történt.
Nagy Judit megyei rendőrségi szóvivő azt mondta, Zirc felől Veszprém irányába ment a férfi, azonos irányban a forgalommal. Beleesett a vízelvezető árokba, majd leült a padkára, de nem sodorta el jármű. - Rendőri eljárás nem indult az ügyben - fogalmazott a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!