24 óra krónikája

2022.08.25. 09:00

Várpalotán kapcsolták le a rendőrök a borsodi férfit, aki ellen öt körözés volt kiadva

A rendőrök augusztus 24-re virradóan Várpalotán, a Szabadság téren igazoltattak egy 29 éves férfit.

Az intézkedéskor megállapították, hogy a fiatalember ellen a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, a Miskolci Járásbíróság és az Encsi Járásbíróság is körözést bocsátott ki összesen öt ügyben, mindösszesen 199 nap elzárás letöltése miatt - írja a police.hu. A felsődobszai lakost az egyenruhások elfogták és előállították, majd - őrizetbe vétele mellett - a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy embert őrizetbe vett és öt főt elfogott, közülük hármat az ellenük érvényben lévő körözés miatt. A járőrök négy embert előállítottak, egyet ittas járművezetés gyanújával. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!