Eljárás indult ellene

2022.09.08. 12:23

Elfogták a szeméremsértő "mutogatót" Veszprémben

Büntetőeljárást indítottak a nyomozók egy 23 éves veszprémi férfi ellen, aki szeméremsértő módon mutogatta és fogdosta a nemi szervét mások előtt Veszprémben, az egyik lakótelepen 2022. szeptember 6-án a déli órákban.

Rendőrség

Forrás: Illusztráció

Az önkielégítést végző fiatalember viselkedése miatt a szemtanúk a közösségi felületen adtak szót felháborodásuknak, majd a rendőrségre is bejelentést tettek. A rendőrök gyors és széleskörű adatgyűjtésének köszönhetően – néhány órán belül - beazonosították a helyszín közelében lakó férfit, majd őt elfogták és előállították, szerepel a rendőrség honlapján. A 23 éves fiatalembert a nyomozók szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, ellene a Veszprémi Rendőrkapitányságon folyik büntetőeljárás.

A rendőrség továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közterületek ellenőrzésére, a jogsértések megelőzésére és az elkövetők felkutatására. A gyors és hatékony felderítés érdekében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a lakosságot, ha jogsértést észlel, az ingyenesen hívható 112-es telefonszámon vagy személyesen tegyen bejelentést a rendőrségen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!