Rendőrségi hírek

2022.09.14. 17:00

Körözött férfi volt az utasok között

Rendőri intézkedések összefoglalója Veszprém megyéből.

Forrás: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kettő embert elfogott, minkettőt az ellenük érvényben lévő körözés miatt. A járőrök hét személyt előállítottak, közülük kettőt ittas vezetés gyanújával. Biztonsági intézkedést öt esetben hajtottak végre.  

A rendőrök 2022. szeptember 13-án  9 óra körül a 8-as számú főút 47 kilométerszelvényében intézkedés alá vontak egy személyautót és annak sofőrjét, illetve utasait. Az igazoltatáskor megállapították, hogy a jármű jobb hátsó ülésén utazó 25 éves férfi ellen körözés van elrendelve, mert egy korábban – szabálysértési ügyben - kiszabott bírságot nem fizetett be. Az egyenruhások elfogták és előállították a fiatalembert a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd a férfi egyik ismerőse a bírságot befizette, így végül a körözött személyt szabadon bocsátották. - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!