Letartóztatták

2022.09.06. 12:00

Zánkai nyaralójában termesztette a kábítószert egy budapesti férfi (videó)

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság egy 44 éves budapesti férfi ellen.

Forrás: rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított az elmúlt hónapokban kábítószernek minősülő anyagot termesztett, majd azt értékesítette az ismeretségi körében – írja a police.hu
A rendőrök az elkövetőt szeptember 2-án összehangolt bűnügyi akcióban elfogták zánkai nyaralójában, majd az ott megtartott kutatás során összesen 840 gramm – fóliatasakokba csomagolt – zöld színű, kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint egy műanyag hordóban további 3,5 kilogramm növényi származékot találtak. Ezenfelül a kábítószer adagolásához és csomagolásához használatos eszközöket, illetve közel hatmillió forint készpénzt is lefoglaltak a nyomozók. 

A 44 éves férfit előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, majd – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként kihallgatták kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. 
A rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján a bíróság az elkövetőt letartóztatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!