Durva

2022.10.05. 20:00

Fojtogatta, többször beleütötte felesége fejét a falba az erőszakos, várpalotai férfi

Családon belül elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsított férfi letartóztatását rendelte el a bíróság a Veszprémi Járási Ügyészség indítványára.

Veszprém Megyei Főügyészség

A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2022. október 1-jén délelőtt a 64 éves várpalotai férfi erőszakos viselkedése miatt a felesége már rendőri intézkedést kért, majd el is ment hazulról. Este hat óra körül ért haza, amikor a férfi hátulról megragadta a haját, ütlegelni kezdte a hátát, majd hajánál fogva a fürdőszobába rángatta és ott felesége fejét többször beleütötte a falba. A sértett próbált menekülni, mire a férfi nyakánál fogva a falnak nyomta és fojtogatni kezdte. Végül a sértett ki tudott menekülni a házból és segítséget hívott. A Várpalotai Rendőrkapitányság őrizetbe vette az elkövetőt, majd gyanúsítottként hallgatta ki súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. Az adatok szerint nem ez volt az első eset, hogy a férfi bántalmazta, sértegette, szidalmazta családtagjait, ezért az ügyészség a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása, illetve a bizonyítás megnehezítésének elkerülése érdekében indítványozta a letartóztatását, melyet a bíróság egy hónap időtartamra elrendelt. A végzés nem végleges. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!