Bíróság

2022.10.12. 20:00

Hámozókéssel szurkálta meg a konyhaasztalnál ülő élettársát egy pápai nő

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt a Pápai Járási Ügyészség a letartóztatását indítványozta annak a 41 éves nőnek, aki október 9-én egy konyhai hámozókéssel többször is hátba szúrta élettársát Pápán.

Veszprém Megyei Főügyészség

A megalapozott gyanú szerint az elkövető ittasan, minden indok és előzmény nélkül egy 7 centiméter pengehosszúságú késsel öt alkalommal megszúrta a konyhaasztalnál ülő élettársának hátát. A sértett a szúrások következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a bántalmazás módjára és eszközére, a támadott testtájékra figyelemmel a súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülés bekövetkezésének reális lehetősége is fennállt. A gyanúsított a cselekményét felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el, ezért az ügyészség a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta letartóztatásának elrendelését, amelynek a bíróság helyt adott, és a kényszerintézkedést egy hónapra elrendelte. A gyanúsított a végzést tudomásul vette, de miután a védő az ülésen nem volt jelen, a bíróság döntése nem végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!