Közel hárommilliót kapott tőle

2022.10.22. 14:00

Lecsaptak a rendőrök a várpalotai nőre, aki csúnyán megzsarolt egy férfit (videó)

Őrizetbe vették a várpalotai rendőrök a nőt, aki hónapokon keresztül zsarolt egy férfit – közölte Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő.

Kovács Erika

Forrás: illusztráció

Azt mondta, eljárás indult a Várpalotai Rendőrkapitányságon zsarolás bűntett gyanúja miatt egy helyi nő ellen, aki a nyomozás szerint február óta az egyik közösségi oldalon küldött üzeneteiben arra kényszerített egy férfit, hogy pénzt adjon neki. 
A rémült férfi nem mert ellenkezni, mindig beleegyezett a készpénz átadásába, mert a nő azzal zsarolta, hogy ellenkező esetben a hozzá érzelmileg közel álló nőismerősét és annak gyermekét külföldre viszik. 
A zsarolónak ez idáig hárommillió forint körüli összeget adott át a megfélemlített férfi, akinek október 20-án 17 óra körül ismét egy előre megbeszélt helyen kellett a kért összeget átadni. 

A pénz átvételekor a várpalotai rendőrök elfogták a zsarolót, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra. A nyomozók a 23 éves várpalotai nőt őrizetbe vették, gyanúsítottként kihallgatták és indítványozták a letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!