November 1-jétől

2022.11.02. 20:00

Kinevezték Veszprém megye rendőrfőkapitányát és megbízták bűnügyi helyettesét

Dékány Balázs rendőr ezredes átvette Veszprém megyei rendőrfőkapitányi kinevező okmányát, Suszter Tamás rendőr ezredest pedig a bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes beosztással bízták meg.

Kovács Erika

Dékány Balázs átveszi a megyei főkapitányi kinevező okmányát Töreki Sándor országos főkapitány-helyettestől

Forrás: rendőrség

A kinevező okmányt és a megbízásról szóló parancsot dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságnál (VMRFK) tartott ünnepélyes állománygyűlésen november 2-án. 
Dr. Pintér Sándor belügyminiszter az országos rendőrfőkapitány javaslatára kinevezte Dékány Balázs rendőr ezredest a VMRFK vezetőjének. 
Dr. Balogh János rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány Suszter Tamás rendőr ezredest bízta meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettesi feladatkörének ellátásával, mindkét kinevezés november elsejétől lépett hatályba.
Az okmányt és a megbízásról szóló parancsot dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!