Csaknem húsz gyorshajtó akadt horogra

2022.11.12. 14:00

Közös ellenőrzést tartottak az utakon a balatonalmádi és várpalotai rendőrök (videó)

A közlekedési ellenőrzés során a rendőrök összesen 36 személlyel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, tettek feljelentést, illetve alkalmaztak figyelmeztetést.

A Balatonalmádi és a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai november 11-én közös ellenőrzést tartottak az illetékességi területükön lévő közutakon, amelynek célja a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésbiztonság javítása volt – írja a police.hu.
A közös akció elsősorban azon járművezetők kiszűrésére irányult, akik a személyi sérüléses közlekedési balesetek létrejöttében vezető szerepet játszó jogsértéseket követték el. 

A két rendőrkapitányság egyenruhásai 18 sebességtúllépést elkövető személlyel szemben intézkedtek, további két sofőr a vasúti átjáró tilos jelzésén való áthaladás miatt közigazgatási bírságot, kilenc autós kisebb fokú szabálysértések miatt helyszíni bírságot kapott. 
Három sofőr ellen szabálysértési, míg egy ellen büntetőfeljelentést tettek a járőrök. Három járművezető figyelmeztetésben részesült az elkövetett szabálysértése miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!