Rendőrségi hírek

2022.11.30. 15:00

Soha nem volt jogosítványa, mégis volán mögé ült a veszprémi férfi

Az elmúlt 24 óra intézkedései Veszprém megyében.

Illusztráció

Forrás: rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és öt személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Tizennyolc embert állítottak elő, köztük tizenhármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. november 29-én 14 óra körül Veszprémben igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő, 27 éves helyi lakost. Az intézkedés során a sofőr nem tudta átadni a vezetői engedélyét az egyenruhásoknak, mivel soha nem is rendelkezett azzal. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és szabálysértései őrizetbe vették. Ellene engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás – írja a police.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!