Rendőrségi hírek

2022.11.10. 14:00

Több hatóság is körözte a Veszprémben elkapott férfit

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyéből.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kettő embert őrizetbe vett és kettő főt elfogott, közülük egyet az ellene érvényben lévő körözés miatt. A járőrök hét embert előállítottak, négyet bűncselekmény elkövetésének gyanújával. Biztonsági intézkedést hét esetben hajtottak végre.  

A rendőrök 2022. november 9-én 12 óra 55 perckor Veszprém belvárosában igazoltattak egy 46 éves férfit. Az intézkedéskor megállapították, hogy a pákozdi lakos ellen körözést rendelt el a Veszprémi Járásbíróság testi sértés miatt, a Székesfehérvári Járásbíróság pedig kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetéséért. Az egyenruhások a férfit elfogták, majd a bíróságok kiértesítése után szabadon bocsátották. - írja a police.hu. 

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!