Ketten meghaltak

2022.12.29. 15:32

Borzalmas tragédia történt Ősiben (frissítve)

Lelőtte egy 81 éves férfi a 78 esztendős feleségét, majd magával is végzett Ősiben, a házuk udvarán lévő garázsban.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivő azt mondta, délután 14 óra 21 perckor hívta fel hozzátartozóját, úgy tudjuk, a fiát a férfi, hogy lelőtte a feleségét a garázsban, és magával is végezni fog. A pár holttestét a rendőrjárőrök találták meg. A szóvivő azt is közölte, hogy valószínűleg engedély nélkül tartotta magánál a férfi a fegyvert. Az ügyben emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságnál.

Kotzó László, Ősi polgármestere azt mondta, mélyen megdöbbentette a tragédia, felfoghatatlannak tartja, ami az idős párral történt. Tudomása szerint az asszony beteges volt, ápolásra szorult. A helyiek nevük mellőzésével azt mondták, nagyon sajnálják a házaspárt, mert kedves, barátságos emberek voltak. Tudomásuk szerint az asszony korábban sztrókot kapott, emiatt volt mozgáskorlátozott, egy egészségügyi intézményben élt, az ünnepekre érkezett haza. Közölték, borzalmas a családi tragédia, ami a békés, csendes kis faluban történt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!