Garázdaság, zaklatás

2022.12.09. 21:00

Fagylalttal dobálta az eladót, vádat emeltek ellene

Garázdaság és zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 29 éves nővel szemben, aki fagylalttal dobálta meg az egyik belvárosi kávézó kiszolgálóját Pápán.

Veszprém Megyei Főügyészség

Forrás: Pexels

A vádirat szerint az elkövető idén áprilisban a gyermekeivel ment fagyizni, és a sértettől egy-egy gombóc fagylaltot kért, melyet át is vett. Ezt követően azonban szóváltásba került a kiszolgálóval, és a két fagylalttal teli tölcsért előbb visszatette a tartóba, majd néhány másodperc különbséggel mindkettőt a sértett felé dobta. Az egyik tölcsér el is találta a kiszolgálót, míg a másik a pult mögé repült.

A vádlott ezután gyermekeivel együtt távozott, miközben folyamatosan szidta és bántalmazással fenyegette a sértettet. Az ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben – tájékoztatott a Veszprém Megyei Főügyészség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!